Despre NEVERSEA

blog

Despre NEVERSEA

,
categoria Evenimente
,

Vara asta e cu adevarat o vara a festivalurilor. Dupa festivaluri dedicate mancarii este timpul pentru putina muzica. Prima editie  a festivalului NEVERSEA care a avut loc in Constanta a fost un real succes.

Trei zile si trei nopti de distractie si muzica, sapte scene, peste 150.000 de petrecareti si peste 20 de dj si cantareti care au intretinut atmosfera pe aceeasi plaja la doar doi metri de plaja. Asta este ceea ce eu numesc un festival de muzica unde poti avea o experienta extraordinara si distractie pe cinste alaturi de cele mai importante nume ale momentului.

Tiesto, Rita Ora, Ella Eyre, Danny Avila, Fatboy Slim, Afrojack, Fery Corsten, Jason DeRulo, Dua Lipa, Benny Benassi si multi altii, precum si nume mari din Romania au intretinut atmosfera electrizanta a festivalului.

Cu nume ca acestea este greu sa nu te distrezi, dar daca totusi vrei sa iei o pauza de la distractie te poti retrage aproape de malul marii pentru a asculta muzica valurilor. Si ca la orice festival care se respecta, a existat si un colt unde iti puteai potoli foamea cu diverse feluri de mancare.

Nimic nu a lipsit de la NEVERSEA , iar daca ai ratat editia de anul acesta ar trebui sa vii anul urmator sa te bucuri de experienta festivalului.

 

 

Photo credit: www.radiovacanta.ro

Publica un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Te rugam sa astepti...

Abonare la newsletter

Doresti sa ramai la curent cu noutatile postate de mine?